Etusivu


tk33 – Stadin paras byroo

tk33 yhdistää työskentelyn parhaat puolet. Korkeatasoiset tilat on suunniteltu muuntojoustaviksi, energiatehokkaiksi ja toimiviksi. Huippuammattilaisten suunnittelemien ratkaisujen ansiosta tiloissa otetaan huomioon nykyiset ja tulevaisuuden työympäristövaatimukset ja vaativien asiakkaiden tarpeet.

Ekologisuus ekana

On asioita, joissa emme pihtaile. Raikas sisäilma on perusedellytys työn mielekkyydelle ja tehokkuudelle. On asioita, joissa pihtailemme. Turhaa ostosähkön kulutusta pienennämme aurinkosähköjärjestelmällä, jota koko kiinteistö hyödyntää.

Tilamuotoilu merkkaa

Hyvä työpäivä alkaa jo aulaan astuttaessa. Aulahenkilömme huikkaa huomenet ja varmistaa, että asiat hoituvat. Kahvilan puolella voi hengähtää – tai työskennellä. Työskentelytiloja löytyy myös neuvottelukeskuksesta, joka on suunniteltu toimimaan erilaisiin tarpeisiin. Ideointisessioista seminaareihin – 15 erilaista neuvotteluhuonetta ja loungetilat takaavat jokaiselle työvaiheelle parhaimmat puitteet huipputeknologialla varustettuna.

tk33 lyhyt historia

Alussa oli lande

Vallila oli kovin erilainen viime vuosisadan vaihteessa. Kaupunkilaisten lehmät laidunsivat kesäisin sen niittymailla, kunnes tilalle tulivat metalli- ja tekstiilitehtaat, konepajat ja tuotantolaitokset. Helsingistä tuli Suomen teollistunein kaupunki.

Duunarista tietotyöläiseksi

Teollinen tuotanto kukoisti 50-luvulla, mutta pikkuhiljaa tehtaiden smirklauskoneet vaihtuivat tietokoneiksi. Vanhoissa kiinteistöissä hiottiin ennemmin puheita tai leiskoja kuin valukappaleita. Vallilaan luodaan nyt uutta aikakautta. Teollisuuskadusta muodostetaan itäisen kantakaupungin pääkatu, joka yhdistää Pasilan ja Kalasataman uudet keskukset. Kaupunkikuva muuttuu lähivuosina merkittävästi. Historia sen kertoo – työ muuttuu ja muuttaa samalla tapoja työskennellä. tk33 on mukana rakentamassa uutta aikakautta.

Kuvat vanhasta Vallilasta. Foto Roos, Simo Rista, Helsingin kaupunginmuseo